För mer specifika prisuppgifter eller personlig konsultation tveka inte att kontakta oss på telefonnummer
 0920-220909 eller kom in till oss på Sandviksgatan 60.
Avbokning måste ske senast 24h innan avtalad tid därefter debiteras tiden.

FÄRGBEHANDLINGAR

BASFÄRGNINGAR
Ingående konsultation, färgbehandling med en och samma färg i hela håret. Efter färgen applicerats får du en stund att koppla av med en kopp kaffe och sedan avslutas behandlingen i schamponeringen med anpassade produkter och styling efter dina önskemål.

Kort hår från 980kr
Medellångt hår från 1100kr 
Långt hår från 1250kr 

KLIPPBEHANDLINGAR

För dig som önskar endast klippbehandling, har vi fyra alternativ: 75, 60, 45 och 30 minuter. Behandlingarna varierar i omfattning, från en lyxig stund till en snabb och enkel frisering

45 MINUTER

Klippbehandling med kortare konsultation, en enkel shamponering och lättare styling.

Från 650 kr.

UPGRADES

Vi har en mängd olika tillägg att välja på, för dig som har särskilda önskemål, eller bara vill lyxa till det lite extra i samband med annan behandling ex. klippning, färg eller permanent.

Pris upgrades: 300 - 600 kr/st.

FOLIESLINGOR

Ingående konsultation, Folieslingor + nyansering. Efter färgen applicerats får du en stund att koppla av med en kopp kaffe och sedan avslutas behandlingen i schamponeringen med anpassade produkter och styling efter dina önskemål.

Medellångt hår fr.1600kr 
Långt hår fr. 2200 - 2800kr 


KREATIVA FÄRGBEHANDLING

Ingående konsultation, färgbehandling med olika färger eller slingor/slingeffekter. Efter färgen applicerats får du en stund att koppla av med en kopp kaffe och sedan avslutas behandlingen i shamponeringen med anpassade produkter och avslappnade huvudmassage och styling efter dina önskemål.

Kort hår från 1080kr
Medellångt hårt från 1280kr

30 MINUTER

Klippbehandling med kortare konsultation och rekommenderas till herrar med korta hår.

Från 580 kr.

60 MINUTER

Klippbehandling med ingående konsultation, hårtest, shamponering med anpassade produkter, råd om hemmavård & styling. (rekommenderas till alla nya kunder och dig med extra mycket hår)


Max pris 725 kr.

TREND KOLLEKTION

Ingående konsultation, därefter använder vi dem senaste färgteknikerna ex. balayage som gör din färg mer personligt anpassad. Efter färgen applicerats får du en stund att koppla av med en kopp kaffe och sedan avslutas behandlingen i shamponeringen med vårdande inpackning och spa massage. Därefter fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål.

2800 kr.

LOCKPERMANENT

LOCKBEHANDLING  
Ingående konsultation av anpassad lockbehandling. Efter verkningstid avslutas behandlingen i shamponeringen med fixering och anpassad efterbehandling. En lättare styling och rekommentation av produkter och hemmavård.

Från 1580 kr.

För dig med längre hår eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss på 0920-220909 så hjälper vi dig!

 PLEX BEHANDLING

Återuppbyggande salongsbehandling som lagar och stärker håret inifrån. Kan göras som separat behandling eller i samband med annan behandling. Passar perfekt för dig som färgar, permanentar eller bleker håret ofta. 

Från 450 kr

STYLING & UPPSÄTTNING

Vi börjar i shamponeringen med anpassade produkter och massage, därefter fönar vi det innan önskad styling med hjälp av olika värmeverktyg.

Från  540 kr.