För mer specifika prisuppgifter eller personlig konsultation tveka inte att kontakta oss på telefonnummer
 0920-220909 eller kom in till oss på Sandviksgatan 60.
Avbokning måste ske senast 24h innan avtalad tid därefter debiteras tiden.

FÄRGBEHANDLINGAR

BASFÄRGNINGAR
Ingående konsultation, färgbehandling med en och samma färg i hela håret. Efter färgen applicerats får du en stund att koppla av med en kopp kaffe och sedan avslutas behandlingen i shamponeringen med anpassade produkter och styling efter dina önskemål.

Max pris 1100 kr.

KLIPPBEHANDLINGAR

För dig som önskar endast klippbehandling, har vi fyra alternativ: 75, 60, 45 och 30 minuter. Behandlingarna varierar i omfattning, från en lyxig stund till en snabb och enkel frisering

UPGRADES

Vi har en mängd olika tillägg att välja på, för dig som har särskilda önskemål, eller bara vill lyxa till det lite extra i samband med annan behandling ex. klippning, färg eller permanent.

Pris upgrades: 300 - 600 kr/st.

KREATIVA FÄRGBEHANDLING

Ingående konsultation, färgbehandling med olika färger eller slingor/slingeffekter. Efter färgen applicerats får du en stund att koppla av med en kopp kaffe och sedan avslutas behandlingen i shamponeringen med anpassade produkter och avslappnade huvudmassage och styling efter dina önskemål.

Pris från 980 - 1400 kr.

60 MINUTER

Klippbehandling med ingående konsultation, hårtest, shamponering med anpassade produkter, råd om hemmavård & styling. (rekommenderas till alla nya kunder och dig med extra mycket hår)

Max pris 680 kr.

COLOR FRESH

Lätt toning för uppfräschning av tidigare färgbehandling.

TREND KOLLEKTION

Ingående konsultation, därefter använder vi dem senaste färgteknikerna ex. balayage som gör din färg mer personligt anpassad. Efter färgen applicerats får du en stund att koppla av med en kopp kaffe och sedan avslutas behandlingen i shamponeringen med vårdande inpackning och spa massage. Därefter fönas och stylas ditt hår efter dina önskemål.

Max pris 1700 kr.

45 MINUTER

Klippbehandling med kortare konsultation, en enkel shamponering och lättare styling.

Max pris 620 kr.

30 MINUTER

Klippbehandling med kortare konsultation och rekommenderas till herrar med korta hår.

Max pris 540 kr.

COLOR PLEX BEHANDLING

skyddar & slätar ut fjällskiktet, bokas med klippning eller färgbehandlingen.

STYLING & UPPSÄTTNING

STYLING
Vi börjar i shamponeringen med anpassade produkter och massage, därefter fönar vi det innan önskad styling med hjälp av olika värmeverktyg.

Max pris  540 kr.

HÅRFÖRLÄNGNING

Hårförlängning hel
När du vill få längre eller fylligare hår gör vi en ingående konsultation och anpassar teknik efter ditt hår och önskemål. Vi använder oss utav 100% remy hår,  i tape. Efter applicering klipps håret in vid behov och stylas efter dina önskemål.

Har du frågor kring förlängning av ditt hår eller en förtjockning hör av dig så hjälper vi dig!

LOCKPERMANENT

LOCKBEHANDLING  
Ingående konsultation av anpassad lockbehandling. Efter verkningstid avslutas behandlingen i shamponeringen med fixering och anpassad efterbehandling. En lättare styling och rekommentation av produkter och hemmavård.

Från 1580 kr.

För dig med längre hår eller funderingar, tveka inte på att höra av dig till oss på 0920-220909 så hjälper vi dig!

BRUD & BAL-UPPSÄTTNING

Uppsättning inför bröllop och fest är ett sätt och känna sig extra fin inför speciella tillfällen. Kanske ska du på fest eller gala och vill ha uppsatt hår. Vi hjälper dig gärna med uppsättning efter dina önskemål. För bokning kontakta oss på 0920-220909 eller kom in.


Max pris 2200 kr.